.
.

Even een kleine break van de PROVADA voor de viering hoogste punt Brede School Diemen!

Onze projecten gaan ook tijdens de PROVADA gewoon door, ondertussen is er namelijk een mijlpaal voor de Brede School Holland Park West behaald! Op donderdag 16 juni heeft de nieuwbouw haar hoogste punt bereikt. Daarmee worden de contouren van het duurzame schoolgebouw steeds beter zichtbaar. 

De nieuwe school zal straks plek bieden aan 700 leerlingen en een kinderopvang. Naast dat het gebouw echt een icoon wordt voor de wijk, dient het ook als ontmoetingsplek voor alle gebruikers in Holland Park en heeft het dus een sociale functie. In opdracht van de gemeente Diemen begeleiden wij de ontwikkeling van deze maatschappelijke opgave met wederom ook een hoge duurzaamheidsvraag. Het ontwerp is er op ingericht dat het gebouw voldoet aan de frisse scholen klasse B, waarbij er een optimaal en energiezuinig binnenklimaat gerealiseerd wordt. Met als doel een gezondere leeromgeving en een energiezuinig gebouw! 

De school maakt deel uit van de ontwikkeling van Holland Park West (Park Valley), waarin de bouwcombinatie BPD en Dura Vermeer 716 woningen, de openbare ruimte, een school en andere maatschappelijke voorzieningen realiseert. Tot de oplevering wordt er hard doorgewerkt naar de volgende mijlpalen!

Fotografie: Gerrit Allink

Hoogste punt Brede school Diemen Dev_ real estate