.
.

2 new daredevils!

No Progress without deviation! Voor mij betekent dat het afstappen van gebaande paden; unieke oplossingen uitdenken en implementeren. Volgens mij zit daar de kracht van goed proces- en projectmanagement en levert dat de meeste meerwaarde voor partijen op. Bij Dev_ real estate kan ik sinds 1 maart als senior projectmanager die kernwaarden in de praktijk brengen. Met een kritische maar vooral transparante werkwijze begeleid ik inmiddels enkele uitdagende huisvestingstrajecten, waarbij ik mijn eerdere ervaringen goed kan inzetten. Zo ook intern, waar ik mijn ervaring en kennis inzet om het gehele team verder te brengen!

[David Bouwer]

Als nieuwe junior van Dev_ real estate werk ik, Michiel Mees, nu een aantal maanden als ”daring and caring projectdevil”. Hier krijg ik de kans mijn expertise op het gebied van projectmanagement te ontwikkelen. Dit betekent leren van ervaren en toegewijde collega’s in uitdagende projecten.

In mijn bachelor Bouwtechnische Bedrijfskunde (afstudeerrichting Projectmanagement) en de master Urban and Regional Planning heb ik mijn brede interesse voor  vastgoed en gebiedsontwikkeling leren kennen en verder ontwikkeld. Bij Dev_ heb ik gemerkt dat ik veel enthousiasme en energie uit de uiteenlopende projecten haal. Vooral de combinatie van advies en de realisatie spreekt mij aan. Met andere woorden: #Devotedx1000

[Michiel Mees]