.
.

BREAKING: Delftse studenten lossen coldcase diamantroof op.

Het was weer tijd voor een studentenevent! Vorige week deden wij weer mee met de jaarlijkse BOSS business tour. BOSS is de studievereniging van de master Management in the Built Environment van de TU Delft. Maar hoe blijf je de studenten boeien na een lange digitale dag?

Daar vonden we een oplossing voor, namelijk de uitdaging van het oplossen van een coldcase. Hiervoor kregen de studenten een persoonlijk dossier opgestuurd. Aan hen de taak een oude diamantroof op te lossen. Voor ons een leuke manier om te zien hoe de studenten hiermee aan de slag gingen. Leuk detail, met de politie als een van onze opdrachtgevers een extra toepasselijke uitdaging.

De winnaars van de case sluiten binnenkort aan bij onze maandelijkse Dev_ academy, waar we de uitdagingen in het werkveld met elkaar delen. Gefeliciteerd! We sloten het event af met een Dev_pubquiz en een gezellige borrel. Mooi om te zien dat het in deze tijd alsnog goed mogelijk is om studenten op een positieve manier kennis te laten maken met Dev_!