.
.

Dev_ academy draait op volle toeren.

Na het geslaagde kennismakingsevent met FRESH students bij Clifford Chance en de Beurs van Berlage was het vrijdag 7 december weer tijd voor ons volgende studentenevenement. Op het Vastgoedsymposium bij KPMG Amstelveen hebben we 3 groepen enthousiaste studenten een stoomcursus wicked problems gegeven.

Wicked problems, de moeilijkste problemen die je als project manager tegen kunt komen, was het afstudeeronderwerp van onze collega Bart. Hij heeft de studenten uitgelegd dat een probleem wicked wordt genoemd wanneer er verschillend wordt gedacht over de ernst en aanwezigheid van het probleem, als er geen duidelijke oplossingsrichting is en als het probleem niet wordt opgelost de gevolgen bizar groot zullen zijn. Met een voorbeeld case uit zijn afstuderen zijn de studenten aan de slag gegaan.

Een ander onderdeel van onze academy is het mentorschap van Jaap. Hij zal masterstudenten in het vastgoed gaan begeleiden en coachen op onderwerpen als de puntjes op de i van het afstuderen, ontwikkelen van je sterke kanten en keuzestress voor je eerste baan.