.
.

Dev_ matchmakers: nieuwe uitstraling Administratiezaal matcht met top events en top architectuur.

Als een verlaagd plafond, voorzetwanden en beige sauswerk het beeld in een zaal van de Beurs van Berlage bepalen is het tijd voor actie. De Administratiezaal is door de jaren heen meerdere keren verbouwd en hierbij gingen de waarden van architect Berlage verloren. Als strategisch huisvestingsadviseur van de Beurs van Berlage zijn we aan de slag gegaan om deze zaal op het 5-sterren niveau van de rest van het monumentale pand te krijgen.

In samenwerking met huisarchitect van de Beurs BiermanHenket is er een plan gemaakt om de zaal weer Berlage-waardig te maken. Zo is onder andere het verlaagd plafond verwijderd om de originele bakstenen gewelvenplafonds weer in het zicht te krijgen. Oud verf- en metselwerk is vakkundig in ere hersteld, nieuwe wandbespanning en gordijnen brengen de zaal tot leven. Het nieuwe integrale AV- en verlichtingsplan maakt dat ook deze zaal nu kan mee kan draaien op het 5-sterren niveau. Komende zomer staan er nog meer projecten op het programma, daarover later meer!

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Houd onze website in de gaten voor de projectfotografie. Meer zien van onze projecten in de Beurs van Berlage? Klik dan hier.