.
.

DEVerleiding van een overheerlijke kop koffie!

‘Of ik onder het genot van een overheerlijke kop koffie eens wilde komen praten over een mogelijke overstap. Eén gesprek en ik was verkocht, wat een warme en betrokken organisatie!’ Het werken in een klein team, vanuit één kantoor in Woerden en het elke dag samen lunchen zijn voor mij redenen geweest om te kiezen voor Dev_. Dat deze keuze de juiste is, wordt elke dag bevestigd!

Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgebouwd als projectmanager bij huisvestingsprojecten vanaf het schijven van een Programma van Eisen voor de eindgebruiker tot en met de oplevering en aansluitend de verhuizing. Alles met als doel het creëren van een prettige, efficiënte en effectieve werkomgeving voor het bedrijf en zijn medewerkers. In mijn rol als Senior projectmanager bij Dev_ real estate zal ik deze werkzaamheden blijven uitvoeren.

Mijn drijfveren zijn samenwerken en kennisdelen, omdat dat resulteert in een beter en mooier eindproduct. Deze werkwijze sluit goed aan bij de nieuwe en open manier van samenwerken bij Dev_. Daarnaast probeer ik vanuit mijn enthousiasme, betrokkenheid en ervaring het team te inspireren en samen te Dev_elopen!

Mijn eerste maanden zitten er inmiddels op en ik heb mijn plek bij Dev_ gevonden. Kom jij ook een kop koffie drinken? Voor een nieuwe baan? Of natuurlijk het voortzetten van onze samenwerking.