.
.

DEVoorstelronde van 2 nieuwe daredevils: welkom Renske en Thomas!

Van harte welkom Renske en Thomas!

Renkse

DEVolgende stap

‘Yes, hier krijg ik energie van! Wat een leuke club.’

Hiermee opende ik 2 maanden geleden mijn sollicitatiebrief voor de functie junior projectmanager bij Dev_ real estate. En je kunt het al raden. De vonk is overgeslagen. Met veel enthousiasme en vol energie ben ik dan ook begin dit jaar begonnen aan mijn volgende stap! Waarom ik zo enthousiast ben? Een klein team met gedreven mensen, gave projecten, afwisselend werk en kernwaardes die bij mij passen.

Ik ben Renske. En afgelopen jaren is mijn liefde voor vastgoed steeds meer gegroeid. Eerst tijdens de bachelor Sociale Geografie en Planologie en zeker tijdens de master Economisch Geografie. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij een aannemer. Veel mooie aanbiedingen mogen maken als tenderstrateeg, maar bovenal enorm veel kennis opgedaan van de bouwwereld.

Nu is het tijd voor de volgende stap! Aan de slag bij Dev_  waar ik mijn enthousiasme en creativiteit graag in uitdagende projecten stop. Ik kijk ernaar uit om mij verder te ontwikkelen binnen het projectmanagement. Daarin is samenwerking voor mij the key! Ik ben ervan overtuigd dat door een mooie samenwerking de beste resultaten ontstaan. Met een proces waar iedereen blij van wordt! Nemen wij binnenkort samen Devolgende stap in een gaaf project?

Thomas

Van jurist naar projectmanager

De eerste stap op de arbeidsmarkt komt in zicht! Waar word ik enthousiast van? Een vraag waar elke student mee bezig is. En ik was hier zeker geen uitzondering op. Ik ben Thomas en heb dit jaar mijn studie rechten afgerond. Tijdens mijn studie is mijn liefde voor vastgoed ontstaan. Een dynamische wereld met veel uitdagingen en kansen. Creativiteit is hierbij superbelangrijk, en waar kan je dit beter in kwijt dan bij een jong en ambitieus team als Dev_!

Ik kijk er naar uit om mij te ontwikkelen als projectmanager bij Dev_. De betrokkenheid van A tot Z bij alle gave projecten maken mij bijzonder enthousiast. Vooral eerlijkheid en transparantie zijn daarin belangrijk voor mij. Ik ben ervan overtuigd dat je op deze manier gezamenlijk verder komt.