.
.

Dit is waar we het voor doen!

Beurs van Berlage investeert verder

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage is voortdurend bezig om de kwaliteit van het gebouw voor congressen en evenementen verder te verbeteren. Zo zijn in de afgelopen maanden alle break out zalen op de eerste verdieping volledig gerenoveerd.

De ruimtes zijn teruggebracht in de originele grandeur met een kleurstelling die weer geheel past in de unieke sfeer van de architectuur. Daarnaast zijn alle zalen voorzien van klimaatbeheersingssystemen waardoor de ruimtes altijd de juiste temperatuur en luchtkwaliteit hebben. Tegelijkertijd is de modernste AV techniek ingebouwd zoals led schermen, narrowcasting, digitale bedieningspanelen etc.

Om het geheel af te maken zijn in alle zalen service stations ingebouwd met koffiemachines, koelkasten etc. zodat de hoogst mogelijke servicevoorzieningen altijd voor handen zijn.

Algemeen directeur Marcel Schonenberg is erg tevreden over deze ingewikkelde aanpassingen. ‘Het is een enorme klus geweest met diverse uitdagingen om de modernste technische voorzieningen te kunnen bieden, zonder de monumentale waarde geweld aan te doen. Samen met onze architect Janneke Bierman (BiermanHenket architecten) en Dev_real estate zijn we de uitdaging aangegaan en ik durf te zeggen dat het resultaat exceptioneel mooi geworden is. ‘

De nieuwe stoelen die na een zorgvuldig selectieproces zijn uitgekozen maken het geheel compleet. Hiermee zijn we weer een stap verder in de uitvoering van ons masterplan om van de Beurs de allerbeste congres- en evenementlocatie ter wereld te maken’.