.
.

Een nieuwe shopping experience bij OGER!

Een project waar jullie nog weinig van weten: wat doen wij nou eigenlijk bij OGER? Dé store voor luxe herenmode, met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Antwerpen. Opgericht en uitgebreid vanuit de Amsterdamse P.C. Hooftstraat tot het bedrijf dat het vandaag de dag is. We vinden het dan ook super tof om OGER te mogen begeleiden in de renovatie van hun allereerste winkel die al geopend is sinds 1990! 

Met behoudt van de eigen OGER identiteit en de missie om de Nederlandse man beter te kleden, worden de vier geschakelde panden aan de P.C. Hooftstraat bouwkundig aangepast en compleet opnieuw ingericht. De focus ligt hierbij op het experience shoppen en dat natuurlijk geheel in de style die je OGER gewend bent! 

Al vanaf het begin van het proces zijn wij nauw betrokken en werken Jaap en Giampaolo samen met veel energie aan dit project. Met het nieuwe bestemmingsplan van het Museumkwartier in Amsterdam en rekening gehouden met verschillende gebouw eigenaren, is het een project vol uitdagingen! Na de afronding van een uitgebreid haalbaarheidsonderzoek en het begeleiden van het selectieproces van de uitvoerende partijen, is de renovatie inmiddels in volle gang. Ondertussen blijven we zorgen voor een goed gefaseerde planning en bewaking van de kwaliteit. We nemen uiteraard pas weer afscheid als de renovatie volledig is afgerond! Zeker door het betrekken van interieurarchitect Studio Linse gaat het een ontzettend tof concept worden. Ben jij ook zo benieuwd naar het eindresultaat?

Dev_ real estate and OGER