.
.

Kennismaken!

Ik ben Hilde Haverman, op 26 januari in dienst getreden bij Dev_ real estate. Van de verschillende projecten waar Dev_ real estate aan werkt en de combinatie binnen de organisatie van adviseren en het vervolgens realiseren van de projecten, word ik heel enthousiast.

Dev_ real estate is een organisatie met veel gezamenlijke kennis en kunde op het gebied van consultancy en projectmanagement. Voor mij dé aangewezen plek om meer expertise op deze gebieden te verwerven en mijn steentje bij te dragen aan het realiseren van oplossingen voor de complexe vraagstukken waar eigenaren en gebruikers van vastgoed mee te maken krijgen.

De afgelopen weken heb ik me met verschillende projecten bezig gehouden. Het ene moment zit ik samen met een ontwerpteam aan tafel om het ontwerptraject in goede banen te leiden en vervolgens rond ik een rapportage af voor het advies op een huisvestingsvraagstuk. Er gebeurt veel bij Dev_ real estate en ik krijg zelf ook veel energie van de dynamiek binnen de organisatie. Kortom, ik kijk uit naar de komende periode en zal mijn beste beentje voorzetten om het team van Dev_ real estate te versterken!