.
.

Leve DEVerandering!

Dev_ real estate zoekt een office manager. That’s me! Dacht ik toen ik het profiel las.

Na jaren als Office manager te hebben gewerkt heb ik even een klein uitstapje gemaakt naar de functie van Recruiter. In deze rol was ik op zoek naar Office managers. Zo ook in de vastgoed sector. Bij het schrijven van de profielen merkte ik dat ik voor mezelf het profiel aan het schrijven was. Ik was steeds op zoek naar mezelf! Zowel vastgoed als office management zit in mijn bloed, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Als deze elementen dan ook nog eens samen komen met een super tof team…. Wow, dan is het helemaal compleet.
Ik ben ervan overtuigd dat als je vanuit je kracht je rol uitoefent er heel veel moois ontstaat binnen het team en dit gepaard gaat met veel toewijding, enthousiasme en energie.
Een klein en hecht team helpt daarbij, zo verlies je elkaar niet uit het oog, blijf je kritisch naar elkaar en houd je de energie. Devoted x 1000 gaat dan als vanzelf!

Vanuit mijn rol, als spil voor het team, wil ik er met mijn enthousiasme voor zorgen dat we ons kunnen blijven focussen op Dev_elopment!

Nog meer te vieren!

Naast het toevoegen van Dieneke aan ons team hebben we nog meer veranderingen te vieren. Mariëlle gaat namelijk aan de slag als projectfotograaf bij ons, en zal zich daarnaast bezig gaan houden met haar eigen bedrijf in fotografie. Laszlo en Anniek zijn hun junior functie ontgroeid en gaan verder als Project manager. Tijd voor champagne!