.
.

Meet David

Elke maand introduceren wij jullie een daredevil uit het team, deze keer één van de partners: David Meijsing. 

??? ???? ?? ??? ?????? ????????

Dat is moeilijk kiezen! Van de renovatie van de Droogbak in Amsterdam voor advocatenkantoor Clifford Chance tot de campus ontwikkeling van Inholland in Alkmaar. Geen project is hetzelfde en juist dat maakt het zo tof! Maar hoe verschillend de projecten ook zijn één ding blijft voor mij het belangrijkst en dat is de samenwerking met iedereen die bij het project betrokken is. Relaties waar je soms jaren mee werkt en optrekt. Juist deze samenwerking bepaalt het succes van een project én met hoeveel plezier je er aan werkt.

Maar als ik er toch één project uit kan pikken, is dat het Centrum voor Zorg Slotervaart. Een project waarin een bijzonder stuk Amsterdam met veel geschiedenis een nieuwe toekomst krijgt.  Waar het voormalig Slotervaart ziekenhuis weer een nieuwe maatschappelijke invulling krijgt en daaromheen een nieuwe stukje stad komt met plek voor jong en oud. En waar met een divers en heel enthousiast team keihard gewerkt wordt om dit allemaal voor elkaar te krijgen.  

???? ????? ?? ???? ??????? ????

Dat is vooral ook van het verder bouwen aan Dev_ real estate. Met belangrijkste doel om een organisatie te creëren waarin iedereen op zijn plek zit en de kans heeft zich te blijven ontwikkelen. 

Het meenemen van het team hierin is waar ik elke dag met veel plezier mee bezig ben. Samen met elkaar brengen we Dev_ real estate steeds een stapje verder en ik ben enorm trots op het team dat zich hier zo volop voor inzet. En het mooiste daarbij is dat we ondertussen heel veel lol met elkaar hebben!! 

Waar ik ook veel energie uit haal is niet werken… Samen zijn met mijn mooie gezin, reizen naar bijvoorbeeld ons geliefde Lago Maggiore. Of dichterbij, als het even kan, richting Zandvoort. Om te relaxen op het strand of juist zo snel mogelijk het circuit rond met het Dev_ racing team. Want zoals voor veel dingen geldt: speed is the solution!

Dev_ real estate David Meijsing