.
.

Meet Barry

Elke maand introduceren wij jullie een collega. Deze keer onze nieuwe daredevil Barry Hummel, projectmanager bij ons!

Mijn jongensdroom was niet om piloot of profvoetballer te worden; ik ging voor een baan in de bouw. Ik startte op de MTS-opleiding Bouwkunde, ging door naar hbo Bouwkunde en sloot af met de master Real Estate & Housing aan de TU Delft. Vanuit praktijk naar theorie dus! Bij mijn afstuderen verdiepte ik me in leegstand op de kantorenmarkt en het tekort aan woonzorgvoorzieningen. Ruim twaalf jaar werkte ik vervolgens als allround senior vastgoedexpert aan complexe projecten in de gezondheidszorg. Ik ben trots dat ik door het hele land heb bijgedragen aan de realisatie van innovatieve omgevingen en het welzijn van mensen.

Ik ben Barry Hummel en sinds juni 2021 heb ik me bij het bevlogen team van Dev_ gevoegd. Ik zocht een nieuw perspectief, waarbij ik mijn kennis en ervaring breder wil inzetten, ook in sectoren als wonen, kantoren, leisure, retail en onderwijs. Dat heb ik binnen het hechte, gedreven en enthousiaste team van Dev_ gevonden! Hier werken we aan duurzame projecten die meerwaarde hebben voor eigenaar en gebruiker. 

Benieuwd naar de mogelijkheden die Dev_ jouw project kan bieden of kennismaken? Ik spreek je graag. Neem gerust contact met me op via LinkedIn of barry.hummel@dev-realestate.com. We are Devoted to succeed!

Meet the team barry hummel