.
.

Meet Caroliene

Elke maand introduceren we jullie een collega. Deze keer Caroliene van Veen, senior projectmanager bij ons!

Wat vind je het tofste project?
In de tijd bij Dev_ is dat toch wel de ontwikkeling van Harbourpark. Op deze prachtige locatie aan het water ontwikkelen wij, in nauwe samenwerking met de gemeente Rijswijk, een modern binnenstedelijk verblijfsklimaat. Op de locatie van de Indolafabriek komen ca. 300 woningen, commerciële ruimten en een parkeergarage in het Havenkwartier.

Waar krijg je echt energie van?
Naast ontwikkelaar ben ik ook projectmanager en huisvestingsadviseur. Ik ga echt op zoek naar de verbinding in een team en doe graag een stapje extra! Ook word ik erg enthousiast van het werken in het kleine, ambitieuze team bij Dev_. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik ook actief in gesprek met (nieuwe potentiële) opdrachtgevers, ben ik coach van een aantal collega’s en verantwoordelijk voor HR. Daarnaast probeer ik vanuit mijn enthousiasme, betrokkenheid en ervaring het team te inspireren en samen te ontwikkelen!

Bijpraten of kennis maken? Mail dan naar Caroliene.vanveen@dev-realestate.nl

Meet the team Dev_ Caroliene van Veen