.
.

Next level samenwerking!

Yes, er is getekend! Voor in ieder geval de komende twee jaar gaan we een senior partnership aan met BOSS Delft, hoe leuk is dat?

In samenwerking met BOSS, dé studentenvereniging behorende bij de studie Management in the Built Enviroment aan de TU Delft, gaan we weer veel leuke evenementen organiseren en bijwonen. Super waardevol om op deze manier nu alvast kennis te maken met de vastgoedprofessionals van de toekomst en onze kennis te kunnen delen

En dat deze vorm van kennisdelen niet alleen bijdraagt aan de ontwikkeling van de studenten, heeft het verleden wel bewezen. Zo was namelijk maar liefst 11 van onze huidige daredevils ooit lid van BOSS of nam deel aan één van de vele BOSS gerelateerde activiteiten.

Waar je ons in ieder geval weer tegen gaat komen is de Real Estate Career Day op 10 mei, hét grootste landelijke vastgoedevenement voor studenten. Samen met meer dan tweehonderd studenten en dertig andere vastgoed gerelateerde bedrijven, wordt deze bijeenkomst hoe dan ook een succes! Zien we je daar voor een praatje aan onze stand of gezellig tijdens de borrel?

Dev_ real estate BOSS