.
.

Renovatie HQ Brocacef halverwege

De eerste fase van de optimalisatie van het hoofdkantoor van Brocacef Groep N.V. in Maarssen wordt deze week opgeleverd! Na de volledige vernieuwing van de rechtervleugel van de begane grond is het callcenter vandaag ingehuisd op de nieuwe vloer. Naast de upgrade van enkele verdiepingen is ook de oude hoofdentree verwijderd, deze krijgt in de tweede fase een nieuwe plek en een volwaardige uitstraling.

Inmiddels is ook de sloop en demontage gestart op de verdiepingsvloeren die getransformeerd worden naar een open en transparante werkomgeving. Ook wordt in deze tweede en laatste fase de begane grond van de linkervleugel volledig verbouwd tot een open front office met restaurant waar ontmoeten, vergaderen en verblijven centraal staan.

Dev_ real estate verzorgt de planvorming en het projectmanagement voor deze gefaseerde renovatie van ca. 10.000m². Tijdens deze zorgvuldig geplande operatie blijven alle medewerkers werkzaam in het pand. Dev_ real estate coördineert hiervoor ook alle interne verhuisbewegingen.

Beeldmateriaal: Hofman Dujardin Architecten