.
.

Typisch een project voor jou als: SUPER SPONTANE SENIOR STRATEEG

Deze tijd heeft behoefte aan ervaren mensen met ogenschijnlijk tegenstrijdige vaardigheden. Neem de uitdaging van onze opdrachtgever Stedin. De netbeheerder heeft een gigantisch verzorgingsgebied met tal van kantoren, magazijnen en terreinen. Maar hoe zorg je ervoor dat al die locaties ook daadwerkelijk bijdragen aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen?

Daar heb je een super spontane senior strateeg voor nodig. Stevig op de inhoud. Exceptioneel in het proces. Want vastgoed doelmatig inzetten en benutten vraagt om een heldere visie op vastgoed. Zeker nu hybride werken onderdeel is geworden van onze huidige maatschappij. Daarom ondersteunen we Stedin bij het opstellen van een passende vastgoedstrategie, het structureren van hun data en het transformeren van de vastgoedorganisatie om zo samen te werken aan de energievoorziening van morgen.

Ben jij die super spontane senior strateeg? Of heb je een andere interessante tegenstrijdigheid in je? Laten we dan een kop koffie drinken want we zoeken in ons team nog een senior huisvestingsadviseur! Bekijk de vacature hier.

 

Dev_ real estate vacature