.
.

Van vier naar tien!

Op 9 november 2015 ben ik, László Senden, in dienst getreden als eerste junior projectmanager bij Dev_ real estate! In deze hoedanigheid krijg ik de kans ervaring op te doen en vooral te leren van de jaren ervaring binnen Dev_ real estate aan de hand van uitdagende projecten en toonaangevende opdrachtgevers.

De afgelopen periode heb ik ervaren hoe leuk en dynamisch het werken in teamverband aan de meest uiteenlopende projecten bij Dev_ real estate is. Duidelijke doelstellingen, en als het eenmaal zover is, een tastbaar eindresultaat waar we trots op mogen zijn.

Ik kijk er ontzettend naar uit de meest complexe vastgoedvraagstukken op te pakken en samen met de expertise van het Dev_ real estate team te werken naar de meest optimale oplossing!

Mooi om als tiende aan te sluiten bij dit team en mijn bijdrage te leveren aan de ambities van Dev_ real estate!