.
.

Verandering vraagt om focus.

En die focus hebben we met elkaar scherp gesteld voor komend jaar. We trapten het jaar af met de doelen voor de komende tijd. We blikken terug op een bizar, maar succesvol jaar. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook met elkaar zijn we de tijd gezond door gekomen. Gelukkig konden we elkaar nog af en toe zien tijdens een weave-date.

Onze focus voor het komende jaar blijft liggen op de unieke combinatie in ons portfolio. Namelijk dat we voor zowel eigenaren als gebruikers werken. Voor beide type partijen betekenen de ontwikkelingen van de afgelopen tijd een andere visie op huisvesting en vastgoed, dus ook daar is focus nodig. Wij helpen onze opdrachtgevers deze focus terug te vinden. Waarbij we de gevolgen voor huisvesting en vastgoed inzichtelijk maken, een haalbare business case opstellen en het project een succes maken.

Een bijzondere focus hier is het uitbreiden van ons portfolio in de woningmarkt. Met eigen ontwikkelingen en gedelegeerd opdrachtgeverschap willen we bijdragen aan de grote vraag naar woningen en de kansen die dit met zich meebrengt in de vastgoedmarkt.

 

 

 

Verandering vraagt om focus Dev_ realestate