.
.

Waar liep jij afgelopen maand tegenaan in je werk?

Dat is de vraag die we elkaar stellen in de Dev_ academy morning sessions. Tijdens deze maandelijkse morning sessions praten we over ons vak en bespreken we concrete praktijkcases onder begeleiding van één onze partners. Leerzaam en effectief.

We houden ervan om onze kennis en ervaring te delen en van elkaar te leren. Daarom sloten vandaag 4 studenten aan. Zij wonnen bij het FRESH-event in november een moment in onze Dev_ academy. Vanuit Groningen, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam kwamen zij naar Woerden toe.

We hebben het gehad over de manieren waarop opdrachtgevers hun eigen belangen in de weg kunnen zitten. En hoe je als projectmanager besluitvorming voorbereidt voor deze opdrachtgevers. Ook hebben we nieuwe dingen geleerd van de studenten. We brainstormden bijvoorbeeld over hun afstudeeronderwerpen zoals visies op leegstand in kantoren en bijbehorende transformaties.

Vind je het leuk om ook een keer aan te sluiten? Dat kan! Op 15 maart en 12 april wordt de Dev_ academy weer gehouden. Of je nu student bent, projectmanager of opdrachtgever. Van elkaar leren en praten over ons vak is voor iedereen interessant. Let us know!