.
.

Wat doet Dev_ real estate in Rotterdam?

In Rotterdam treedt Dev_ real estate op als gedelegeerd opdrachtgever namens LRC Group Netherlands. LRC is de nieuwe eigenaar van het gebouw ‘De Admiraliteit’. De afgelopen maanden hebben we hier de rol vervuld van projectmanager voor de renovatie van de begane grond, 9e verdieping en algemene ruimtes. In totaal circa 2.500 m2.

Door middel van ‘sale-and-lease-back’ heeft LRC het pand begin 2019 overgenomen. De voormalig eigenaar – verzekeraar AON – huurt verdieping 1 t/m 8 en 10 terug. Uitdaging voor ons was de afstemming van werkzaamheden van zowel eigenaar als gebruiker. En het beperken van de overlast voor ca. 1.000 werknemers. Zij waren namelijk aan het werk in het pand tijdens de uitvoering.

Naast het bewaken van deze nauwe afstemming tussen beide partijen heeft Dev_ ook een adviserende rol vervult tijdens het transitieproces van eigenaarschap.

Afgelopen maand is het gehele werk in het multi-tentant gebouw succesvol opgeleverd. Met als resultaat?
Op de 9e verdieping een volledig nieuw en modern restaurant, voorzien van vergaderruimtes, een dakterras en een presentatieruimte voor seminars en events.

En op de begane grond een volledige upgrade van het entreegebied met , koffie en receptiebar, uitgebreide zitgelegenheid en flexwerkplekken.

Een uitdagend traject met een tevreden opdrachtgever en huurders.