.
.

Meet Juliet

Elke maand introduceren wij jullie een collega. Deze keer Juliet Looman, voormalig afstudeerder en nu junior projectmanager bij ons!

Wat vind je het tofste project?

Voor mij is dat wel echt de voormalige Indolafabriek in Rijswijk. Bij Dev_ heb ik mijn scriptie geschreven over hoe dit gebouw kan fungeren als gebiedsaanjager in het deelgebied ‘het Havenkwartier’. Dit ligt in het transformatiegebied de Plaspoelpolder. We transformeren dit gebouw naar een mixed-use concept, met versterkende functies en laagdrempelige horeca aan de karakteristieke haven. De ontwikkeling heeft onwijs veel potentie en gaat echt dienen als impuls in het gebied. Wat ik er tof aan vind is dat het gebied nog helemaal aan het begin van de transformatie staat. Door de toepassing in mijn scriptie voel ik me erg verbonden met dit project en hou ik graag alle updates in de gaten!

Waar krijg je echt energie van?

Als dingen lukken en alle puzzelstukjes in een project op de juiste plek belanden. Door het behouden van overzicht waarbij je ondertussen de ballen de lucht in balanceert en alle ins & outs van het project weet om écht goed te kunnen managen. Voldoende energie, communicatie en aandacht zie je altijd terug in de resultaten. Maar boven alles gaat toch echt het Zandvoortse strand. Als geboren en getogen in regio Haarlem is dat dé plek waar ik pas echt oplaad! 

Meet the team Dev_ Juliet Looman