.
.

Next level basisschool opgeleverd!

Na een ontwerp- en realisatie traject van 3,5 jaar hebben we vandaag de Brede School Holland Park West in Diemen opgeleverd. Met dank aan een eindsprint door aannemer Dura Vermeer en haar onderaannemers is deze mijlpaal een feit. Het gebouw is officieel in ontvangst genomen door de Wethouder Jeroen Klaasse en overgedragen aan het schoolbestuur. De komende periode staat in het teken van de inrichting zodat het schoolgebouw op 4 september helemaal klaar is om haar nieuwe leerlingen te verwelkomen!

Het gebouw biedt plek aan 700 basisschool leerlingen van basisschool ‘Het Atelier’ en kinderdagopvang. Het gebouw, ontworpen door Mecanoo, is energieneutraal en voldoet aan de eisen vanuit Frisse Scholen klasse B.
Een hele gezonde en mooie leeromgeving dus! Het toffe trapsgewijze ontwerp creëert verschillende dakterrassen en kwalitatieve buitenruimte zodat de leerlingen genoeg ruimte hebben om lekker buiten te spelen.

Wij waren verantwoordelijk voor het totale projectmanagement en de kwaliteitsbewaking gedurende realisatie. En natuurlijk zijn we onwijs trots op de realisatie van dit inspirerende en duurzame schoolgebouw!

Dev_ real estate, diemen brede school