.
.

Van Zuidas naar Westdam

Is er een klik? Stond er onderaan de vacature waar ik eind vorig jaar op reageerde. Een klik die behalve vakinhoudelijk, zeker ook op persoonlijk vlak aanwezig moet zijn. Leuke dingen doen met leuke mensen, dat is mijn motto.

Ik ben Lotte en al zo’n 5 jaar werkzaam als projectmanager bij huisvestingsprojecten. Na een korte adempauze tussen mijn vorige baan bij een internationale corporate op de Zuidas, zit ik inmiddels helemaal op mijn plek in het prachtige kantoor van Dev_ aan de Westdam in Woerden.

Terug naar m’n roots, dat is hoe het voelt. Nu ik onderdeel mag zijn van een hecht team, vol enthousiaste en toegankelijke collega’s. Mooi om te merken hoe de kernwaarden van Dev_ ook echt door iedereen wordt uitgedragen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik in samenwerking met dit team, nog heel veel organisaties mag helpen bij het beantwoorden van hun vastgoedvraagstukken.

Dus nu mijn eerste weken bij Dev_ erop zitten, kan ik de vraag waarmee deze nieuwe stap voor mij begon, met een volmondige JA beantwoorden. Er is een klik! Ben jij ook benieuwd of er een klik is en/of benieuwd wat Dev_ voor jouw organisatie kan betekenen? Laten we dan eens koffie drinken.

Meet the team Lotte Nagel