.
.

ORATO offices langzaam in zicht! 

Nu de bouw van het Orato in Amsterdam in volle gang is, worden de contouren van deze prachtige en toekomstbestendige kantoortoren langzaam maar zeker zichtbaar vanaf de Ringweg Zuid – A10. En dat is nu net de bedoeling! Een duurzame ontwikkeling waar wij in opdracht van Zadelhoff al enige tijd mee bezig zijn. Onze daredevils  David en Anniek zijn al betrokken vanaf het ontwerp en het is super tof om te zien hoe het ontwerp van OZ Architecture inmiddels werkelijkheid wordt. Een kantoortoren met op elke verdieping een buitenruimte, een urban window met een uniek uitzicht en ook nog eens voorzien van duurzaam opgewekte energie!

Nog 14 verdiepingen te gaan en dan behalen we in december dit jaar het hoogste punt, met een geplande casco oplevering in Q3 2023. Tot die tijd blijven we uiteraard actief betrokken en verantwoordelijk voor het overall projectmanagement! Zo streven we naar een BREEAM label Excellent, werken we momenteel aan het verkrijgen van het ontwerpcertificaat en doen we samen met Pheidius, bouwmanagers en kwaliteitsmeesters het bouwtoezicht.

Wij kijken nu al uit naar een kop koffie op één van de terrassen met uitzicht op het centrum van Amsterdam, maar tot het zo ver is – we keep you posted!

Foto: Milan Hofmans.

ORATO Dev_ real estate Zadelhoff