.
.

Lang leve DEVerbreding!

Tijd om mijn horizon te verbreden! Met dat doel begon ik begin dit jaar mijn zoektocht naar een nieuwe baan. De zoektocht naar een werkomgeving waar ik de kennis en ervaring kan inzetten die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. En een plek waar ik ruimte krijg om nieuwe dingen te leren. Die plek heb ik gevonden binnen Dev_ real estate!

Ik ben Saskia Kroon. Na mijn Master Real Estate & Housing aan de TU Delft, heb ik ruim 8 jaar gewerkt als huisvestingsadviseur voor (ver)nieuwbouwprojecten van ziekenhuizen. De gezondheidszorg is een enorm interessant speelveld, maar er zijn nog zoveel meer sectoren en vastgoedvraagstukken. Daar ben ik ook nieuwsgierig naar!

De verschillende kerngebieden en sectoren waar Dev_ in werkt geven alle ruimte voor mijn nieuwsgierigheid. Net als de variatie aan projecten. En bij Dev_ werkt een enorm vrolijk en gedreven team. Het is daarom niet gek dat de eerste drie maanden voorbij zijn gevlogen. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar wat er komen gaat!

Saskia Kroon Dev_ real estate new daredevil